NIQ Brandbank

Képkészítési megoldások

Segítsen a vásárlóknak felfedezni és megismerni a termékeket minden csatornán.

Áttekintés
Áttekintés

Elköteleződés növelése termékképeken keresztül

Egyre fontosabb, hogy a digitális polcokon a sztenderd termékképeken túl vonzó, egyedi és informatív termékképek segítségével teremtsük meg a vásárlók számára a legjobb vásárlási élményt.

Adjon versenyelőnyt vállalkozásának
Növelje a vásárlók elköteleződését
Növelje a vásárlói hűséget és az értékesítést
Leírás
Leírás

Tűnjön ki a digitális polcon

A vásárlók pontos és megbízható termékinformációt szeretnének egy gombnyomással. Míg a legfontosabb termékinformációk könnyen elérhetők a termékoldalakon, a vásárlók a termék méretét és a legfontosabb tulajdonságokat a termékképek segítségével tudják azonosítani, hogy a vásárlás élménye egyszerű és megalapozott legyen.

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Főbb jellemzők
Főbb jellemzők

1

Lifestyle képek

Keltse életre termékét és tűnjön ki a versenytársak közül azáltal, hogy márkájáról testreszabott és kreatív termékképeket jelenít meg.

2

Mobiloptimalizált képek

Mutassa be úgy termékét, hogy kiemeli a kulcsfontosságú termékjellemzőket, hogy azok a mobileszközökön is jól láthatóak legyenek.

3

Méretarányos termékképek

Mutassa be termékei különböző méreteit, hogy a vásárlói számára egyértelmű legyen a kiszerelés a vásárlási döntés meghozatalához.

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Források
Források

Miben tudunk segíteni?

Tudjuk, hogy nincs minden kérdésre egyen válasz. Mondja el nekünk egyedi elképzeléseit és mi megtaláljuk Önnek a megfelelő megoldást.

Related
Related