NIQ Brandbank

Schimb global de produse – Brandsync

Îmbunătățiți colaborarea între partenerii comerciali cu ajutorul conexiunii globale la pool-ul de date certificat GDSN al NIQ Brandbank.  

Prezentare generală 
Prezentare generală 

Îmbunătățirea calității datelor B2B2C 

Atunci când informațiile despre produsele dumneavoastră sunt accesibile și precise, aveți de câștigat. GDSN permite oricărei companii, de pe orice piață, să partajeze fără probleme informații de înaltă calitate despre produse, asigurând accesul partenerilor comerciali la informații actuale. 

Partajați cu mai mulți parteneri în același timp
Îmbunătățirea calității datelor privind produsele
Activați transparența mărcii
Descriere 
Descriere 

Utilizați data pool-ul certificat GDSN 

GDSN Connector NIQ Brandbank combină conținutul de produs cu lumea B2B a GDSN – agregând conținutul de produs pentru a oferi o sursă unificată de date de produs B2B și B2C în conformitate cu standardele GS1 GDSN. Soluția Global Product Exchange este o ofertă cu adevărat unică pe piața globală. 

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Caracteristici cheie 
Caracteristici cheie 

1

Reduceți costurile logistice

Economisiți timp, bani și resurse printr-o vizibilitate îmbunătățită a nivelului stocurilor și a caracteristicilor (greutăți și dimensiuni) pentru produsele dumneavoastră. 

2

Optimizarea vitezei de lansare pe piață 

Introduceți rapid și ușor noi produse pe piață prin partajarea standardizată și instantanee a conținutului produselor către toți partenerii comerciali. 

3

Partajați conținut B2B și B2C 

Profitați de oportunitatea unică de a combina conținutul B2C al NIQ Brandbank cu beneficiile tradiționale oferite de rețeaua GDSN. 

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Noutăți
Noutăți

Cum vă putem ajuta? 

Știm că nu orice întrebare are un răspuns ușor. Spuneți-ne care este situația dvs. sau de ce aveți nevoie și vom lucra cu dumneavoasră pentru a găsi o soluție care să vă facă viața mai ușoară. 

Related
Related