NIQ Brandbank 

Oferiți cea mai bună experiență de cumpărare făcând bunurile de consum mai vizibile și mai atractive.

Prezentare generală
Prezentare generală

Digitalizați experiența cumpărătorului  

NIQ Brandbank oferă comercianților și mărcilor un conținut B2B2C robust și bogat pentru a sprijini experiența omnichannel a cumpărătorilor și este poziționat în mod unic pentru a redefini ceea ce este cel mai bun conținut de produs digital și pentru a-l livra la scară largă. 

Îmbunătățirea descoperirii și diferențierii 
Permiteți luarea unor decizii de cumpărare în cunoștință de cauză 
Câștigați încrederea cumpărătorilor și creșteți vânzările
Ce ne diferențiază?
Ce ne diferențiază?

1

Activați nevoile cumpărătorului dintr-o singură sursă  

Furnizați cu ușurință conținut digital de produse de la peste 53.000 de mărci globale la peste 700 de comercianți, furnizori de aplicații la nivel mondial pentru a ajunge la cât mai mulți clienți. 

2

Accesați experiența și cunoștințele noastre vaste  

Expertiza de calitate a NIQ Brandbank vine prin utilizarea celor mai bune practici la nivel global și prin cei peste 20 de ani de experiență specializată în conținutul digital al produselor pentru utilizarea omnichannel pe 39 de piețe. 

3

Oferiți mărci dumneavoastră un avantaj competitiv  

Transformați încrederea cumpărătorilor și permiteți luarea unor decizii de cumpărare în cunoștință de cauză cu conținut digital de produse de calitate garantată, susținut de un proces, o tehnologie și o automatizare de top în domeniu. 

Descriere 
Descriere 

Profitați de potențialul omnichannel

Viitorul comerțului constă în punerea în mâinile cumpărătorilor a unui conținut bogat, complet și de încredere. Cumpărătorii au nevoie de instrumentele necesare pentru a naviga și a rafina experiența de vânzare care se potrivește cel mai bine nevoilor lor. Mărcile și comercianții care oferă conținut relevant în punctele de contact cheie vor câștiga încrederea cumpărătorilor și vor ieși învingători.

Experimentați transformarea digitală 
Experimentați transformarea digitală