NIQ Brandbank

Wereldwijde productuitwisseling | GDSN

Verbeter de samenwerking tussen handelspartners met de wereldwijde GDSN-gecertificeerde datapoolverbinding van NIQ Brandbank.  

Overzicht 
Overzicht 

Verbeter de kwaliteit van B2B2C-productgegevens 

Wanneer uw productinformatie toegankelijk en nauwkeurig is, wint u. GDSN maakt het mogelijk voor elk bedrijf, in elke markt, om productinformatie van hoge kwaliteit naadloos te delen, zodat handelspartners toegang hebben tot actuele informatie. 

Tegelijkertijd delen met partners 
Verbeter de kwaliteit van productgegevens 
Merktransparantie mogelijk maken 
Beschrijving 
Beschrijving 

Maak gebruik van onze GDSN-gecertificeerde datapool 

NIQ Brandbank’s GDSN Connector combineert klantgerichte productcontent, geproduceerd door ons, met de B2B-wereld van GDSN. Zo verzamelt het productinhoud om één uniforme bron van B2B- en B2C-productgegevens te leveren volgens de GS1 GDSN-normen. De Global Product Exchange-oplossing is een werkelijk uniek aanbod op de wereldmarkt. 

Results
Results 02_Elements/Icons/ArrowRight

[TK — NEED IMAGE THIS IS PLACEHOLDER FOR THIS TEXT] Successful restages are more likely to have utilized upfront research before redesigning 41% of shoppers will continue to purchase a product because of its design.

Belangrijkste kenmerken 
Belangrijkste kenmerken 

1

Verlaag logistieke kosten 

Bespaar tijd, geld en middelen door een betere zichtbaarheid van voorraadniveaus en kenmerken (gewichten en afmetingen) voor uw producten. 

2

Optimaliseer de snelheid om op de markt te komen 

Breng nieuwe producten snel en eenvoudig op de markt met gestandaardiseerde en onmiddellijke uitwisseling van productinhoud met alle handelspartners. 

3

Deel B2B- en B2C-inhoud 

Maak gebruik van de unieke kans om de  B2C-content van NIQ Brandbank te combineren met de traditionele voordelen van het GDSN-netwerk. 

Resources
Resources 02_Elements/Icons/ArrowRight

Bronnen
Bronnen

Hoe kunnen we helpen? 

We weten dat niet elke vraag een makkelijk antwoord heeft. Vertel ons uw unieke situatie of wat u nodig hebt, en we zullen met u samenwerken om een oplossing te vinden die uw leven gemakkelijker maakt. 

Related
Related